Informatie voor bedrijven

Om vacatures te plaatsen op ZeeuwsBijbaantje.nl maakt u een bedrijfsaccount aan. Dit account maakt u snel en eenvoudig aan in het bedrijvencentrum (veilige omgeving). Bij de registratieprocedure moet u uw bedrijfsnaam en e-mail adres opgeven. Direct na registratie ontvangt u van ZeeuwsBijbaantje.nl een email met een activatielink, bevestig uw account hiermee.

Wanneer u vervolgens met deze gegevens inlogt in het bedrijvencentrum van ZeeuwsBijbaantje komt u op uw persoonlijke bedrijfspagina. Deze persoonlijke bedrijfspagina is het centrale punt waar u alles direct kunt regelen. Het plaatsen van een vacature, het wijzigen van contactpersonen of contact opnemen met ZeeuwsBijbaantje.nl

In het vacature beheer scherm kunt u direct beginnen met het aanmaken van een vacature. Omschrijf de vacature zo specifiek, volledig, helder en duidelijk als mogelijk. Hierdoor ontvangt u meer relevantere sollicitaties. Voor het plaatsen van een vacature op ZeeuwsBijbaantje.nl wordt geen tarief gerekend. Nadat u de vacature heeft aangemaakt, wordt deze direct online geplaatst. U mag meerdere vacatures plaatsen.

Alle geïnteresseerde jongeren kunnen direct online op uw vacature reageren. U kunt zelf aangeven hoe jongeren met u in contact kunnen komen. Jongeren kunnen reageren zolang uw vacature online staat. ZeeuwsBijbaantje.nl is verder niet betrokken bij het contact tussen de sollicitant en het bedrijf. Wij bemiddelen niet, het contact is rechtstreeks tussen u en de sollicitant.

Om ervoor te zorgen dat alles in goed banen blijft lopen, hanteren we wel een aantal gedragsregels. Voor u als werkgever betekent dit:

  • u stuurt altijd een antwoord naar de sollicitant
  • u reageert binnen 5 werkdagen op een sollicitatie

Iedere vacature heeft standaard een looptijd van 1 maand. Wilt u tussentijds uw vacature wijzigen, dan kan dat uiteraard. Na een maand nog onvoldoende reacties? Maak een nieuwe vacature aan!

Vage, niet transparante of aanstootgevende vacatures kunnen worden verwijderd. Functie en bedrijf moeten in ieder geval helder zijn. Ook vacatures die geen betrekking hebben op de regio Walcheren en Zeeuws Vlaanderen of geen toegevoegde waarde hebben voor de jongeren in Walcheren en Zeeuws Vlaanderen kunnen worden verwijderd.

Vragen?

Stuur een email naar info@zeeuwsbijbaantje.nl

Accepteren van Algemene voorwaarden

In het formulier waar u ZeeuwsBijbaantje opdracht geeft om een vacature op de website te plaatsen bevestigt u, middels het daarvoor bestemde vakje, dat u de Algemene Voorwaarden gelezen en begrepen heeft en dat u de Algemene Voorwaarden accepteert.

Acceptatie van de Algemene Voorwaarden is een voorwaarde voor het gebruik van de website www.zeeuwsbijbaantje.nl en diensten van ZeeuwsBijbaantje.

Tarieven

Een vacature plaatsen is GRATIS